Skip to main content

Kymen Sammutinhuolto - ammattilainen palveluksessasi

Paloturvallisuuden asiantuntija

Kymen Sammutinhuolto Ky edistää paloturvallisuutta CE-hyväksytyillä tuotteilla ja sertifioidulla osaamisella. Palvelemme taloyhtiöitä, julkista sektoria ja yrityksiä laajalla palveluvalikoimalla.

Sammuttimien tarkastus, huolto ja myynti

Sisäasianministeriön määräysten mukaan käsisammutin on tarkastettava vähintään kahden vuoden väliajoin kun se sijoitettu kuiviin, tasalämpöisiin sisätiloihin ja vuoden väliajoin kun se sijoitettu kosteudelle, tärinälle tai lämpötilan vaihtelulle alttiisiin tiloihin.

Pikapalopostien tarkastus, huolto ja myynti

Pikapalopostit täytyy tarkastaa vuoden välein ja koeponnistaa viiden vuoden välein pikapalopostien huoltostandardin SFS-EN 671-3 mukaisesti.

Pikapalopostien kunnossapito- ja huoltovelvollisuus sekä vastuut määritellään Pelastuslain pykälässä 379/12 seuraavasti: "Laitteet on pidettävä toimintakunnossa sekä huollettava ja tarkastettava asianmukaisesti. Vastuu on rakennuksen omistajalla, haltijalla ja toimenharjoittajalla osaltaan.

Väestönsuojien tarkastus ja huolto

Väestönsuojissa on tarkastukset tehtävä kerran vuodessa sekä tiiveyskoe kymmenen vuoden välein.

Turvaopasteiden kartoitus ja merkkaus

Kartoitamme ja asennamme turvaopasteita asiakkaiden toivomusten ja viranomaisten määräysten mukaisesti.

Monipuolisia palveluita taloyhtiöille

Teemme aktiivisesti työtä monen kunnan ja kaupungin lisäksi suoraan taloyhtiöiden kanssa. Sopimusasiakkaana saat automaattisesti hoidetut tarkastukset ja huollot kaikille paloturvallisuuteen liittyville tuotteille.